preskoči na sadržaj
vijesti

VAŽNA OBAVIJEST

U razdoblju od 19. do 28. siječnja 2022. godine za učenike razredne nastave od 1. do 4. razreda nastava će se održavati  u prostorijama škole (model A) a za učenike predmetne nastave od 5. do 8. razreda nastava će se održavati na daljinu (model C).

Razredna nastava u MŠ Petrijevci dolazi u prvu smjenu (od 8,15 sati). 

U PŠ Satnica nema promjena.

                                                                                         Ravnateljica:

                                                                                 Susana Dundović, prof.

                                     

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 18. 1. 2022. 14:15

OBAVIJEST

Od sljedećeg tjedna u kuhinji će se pripremati kuhani obroci i to utorkom, srijedom i četvrtkom. Ponedjeljkom i petkom ostaju za sada pekarski proizvodi.

Ne samo da je uloženo puno rada i novaca u obnovu naše školske kuhinje kako bi ovo bilo moguće, isto tako uloženo je puno truda u slaganju jelovnika koji će većini biti prihvatljiv, pa sve učenike molim da maksimalno iskoristite ovu mogućnost. Nažalost, ako bude puno hrane koja će se bacati, onda kuhani obroci nemaju smisla, jer školska kuhinja nije besplatna. Ona se financira dijelom  iz europskih projekata ("Vrijeme je za školski obrok", dijelom iz proračuna Osječko-baranjske županije i općine Petrijevci ("Školski obrok za sve").. 

Stoga, dragi učenici,  pozivam vas sve da kušate hranu koju ćemo poslužiti u školskoj kuhinji prije nego što kažete da vam se nešto ne sviđa i da to ne želite jesti. Jamčim da će hrana biti ukusna jer imamo opremu u kuhinji koja je dostojna jednog vrhunskog restorana.

Isto tako vas pozivam da dajete prijedloge i budete sukreatori školskog jelovnika. Cilj je da hrana bude zdrava, ali i ukusna i da se pojede!

Apeliram i na roditelje za razumijevanje, te da nam pruže podršku i potaknu djecu kako bi se hranili prije svega zdravo, a zdravo može biti i mora biti ukusno.

Zbog gore navedenog doći će do male promjene u organizaciji rada. Veliki odmor u prijepodnevnoj smjeni bit će nakon trećeg sata, a u popodnevnoj smjeni hrana će biti servirana kao ručak u 13.10 sati prije početka nastave (u MŠ Petrijevci i PŠ Satnica).

Dobra tek svima!smiley

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 14. 1. 2022. 08:48

Božićna čestitka

Ove godine željeli smo dati svoj osobni pečat ovim blagdanima i iza sebe ostaviti neizbrisiv trag. Svaki razred naše škole snimio je svoju čestitiku za Božić i Novu godinu. Virtualnu božićnu čestitku možete pogledati na našem youtube kanalu ili klikom na sljedeću poveznicu 

https://www.youtube.com/watch?v=t4Q2xCM9b_E&ab_channel=Osnovna%C5%A1kolaPetrijevci 

Učenici i djelatnici OŠ Petrijevci žele vam sretne i blagoslovljene blagdane!

  :: opširnije :: 


objavio: IVANA Čolaković  datum: 24. 12. 2021. 10:07

Adventiranje po školi

Nakon uređenja učionica i dijelova škole, stručna komisija od 8 članova imala je zadatak od 1.12. do 17.12. ocijeniti uratke naših učenika i njihovo uređenje škole. Zadatak nije bio nimalo lak što možete vidjeti u slikama u foto-galeriji. Proglašenje pobjednika u najkreativnijem uređenju bio je jučer pod velikim odmor. 

Čestitamo svim učenicima i učiteljima jer su školu učinili jako ugodnim i veselim mjestom te nam je drago da je druga godina za redom u uređenju škole bila još bolja od prošle godine. Pobjednici su se oslastili finom tortom, a ostali razredi slasnim kolačima.

Pobjednici su:

PREDMETNA NASTAVA:

  1. 7A razred
  2. 7B razred
  3. 6A razred

RAZREDNA NASTAVA:

  1. 1. razred
  2. 3. razred
  3. 2. razred

 

  :: opširnije :: 


objavio: IVANA Čolaković  datum: 23. 12. 2021. 14:35

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Danas, 23. prosinca 2021. je zadnji dan nastave u 1.polugodištu. Zimski odmor započinje 24. prosinca. 2021. i traje do 7. siječnja 2022.. Nastava u 2. polugodištu započinje 10. siječnja 2022..

Svim učenicima i njihovim roditeljima, te djelatnicima škole želim sretan Božić i uspješnu Novu godinu.

"Sjetite se, ako Božić nije pronađen u vašem srcu, nećete ga naći ispod stabla." (Hugh Down)

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

 

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 23. 12. 2021. 10:33

BOŽIĆNA PRODAJA

Poštovani roditelji, mještani, učitelji i učenici!

Pozivamo vas na naš mali Božićni sajam u subotu 18. prosinca 2021. ispred sportske dvorane OŠ Petrijevci u 17:30 sati. Učenici 6. a prodaju proizvode koje su izrađivali 5. i 6. razredi na domaćinstvu, a učenici 6. b prodaju svoje rukotvorine izrađivane kao dio razrednog projekta Volim život. 

Bit će tu svega po malo kuna: balzama za usne, sapuna protiv akni, gnomova i snjegovića, ušećerenih lješnjaka, narukvica, ukrasa za bor, svijećnjaka, šumećih bombica i mnoštvo predmeta (kišobrani, magnetići, privjesci, podmetači...) s glagoljičkim natpisima.

Dođite, čekamo vas i veselimo se smiley

  :: opširnije :: 


objavio: Ljiljana Čelenković  datum: 16. 12. 2021. 15:12

Prosinac u znaku matematike

VEČER MATEMATIKE 

Početkom mjeseca prosinca, točnije od 29.11. do 3.12. učenici naše škole sudjelovali su u Večeri matematike. Učenici razredne nastave zajedno su sa svojim učiteljicama odigrali zanimljive igre, dok su učenici predmetne nastave "bježali" od raznih zadataka u online okružuju. 

ZIMSKA MATEMATIČKA ŠKOLA 

Osnovna škola "Mladost" Osijek, Odjel za matematiku Sveučilišta u Osijeku i Udruga matematičara Osijek i ove školske godine organiziraju 29. po redu Zimsku matematičku školu. Pripremljene su bogate radionice za učenike 4., 5., 6., 7. i 8. razreda u raznim digitalnim alatima kojima se može pristupiti preko youtube kanala Zimske matematičke škole na poveznici https://www.youtube.com/channel/UClus0qYOwvvvZsfwVKUrxeQ. Radionice traju od 14.12. do 23.12.2021.

Kao i prošle godine, i ove godine i Večer matematike i Zimsku matematičku školu obilježila je suradnja naše škole i OŠ "Matija Gubec" Čeminac.

Učiteljica Jasmina Alilović i učiteljica Ivana Čolaković zajedno su radile radionice za Večer matematike, a za Zimsku matematičku školu pripremile su radionicu za 6. razred koja je uživo odrađena 14.12. za učenike OŠ "Mladost", a ostali učenici joj mogu pristupiti preko gore navedenog linka.

  :: opširnije :: 


objavio: IVANA Čolaković  datum: 15. 12. 2021. 18:42

RADUJEMO SE BOŽIĆU

S današnjim danom završilo je uređenje škole povodom Božića. Svi razredi imali su zadatak urediti jedan dio prostora u školi. Učenici razredne nastave i učenici predmetne nastave 7. b, 8. a i 8. b razreda imali su zadatak urediti učionice u kojima borave,  a učenici ostalih razreda bili su zaduženi za hodnike i stubište škole. 

Prosudbeno povjerenstvo od 11 članova od 1. 12. 2021. do 17. 12. 2021. ima zadatak bodovati uređenje, a pobjednika u dvije kategorije (razredna i predmetna nastava) saznat ćemo 21. 12. 2021..

Cilj ovog natjecanja bio je potaknuti kreativnost kod učenika, osmisliti uređenje prostora, razvijati vještine rada s rukama, stvoriti Božićno okruženje i  potaknuti natjecateljski duh.

Za sada pohvale svim  razrednim odjelima i njihovim razrednicima  i velika hvala za pokazanu volju i želju da škola zasija u Božićnom raspoloženju.

P. S: : Prosudbeno povjerenstvo imat će jako težak zadatak!smiley

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 30. 11. 2021. 14:02

Dan sjećanja na žrtve Vukovara

Dana 17. 11. 2021. obilježili smo Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje paljenjem svijeća u centru Petrijevaca i  na Trgu Sv. Katarine u Satnici. Ove godine pozvali smo članove Školskog odbora i Vijeća roditelja da nam se pridruže u mimohodu od glavnog ulaza škole do centra  mjesta. Minutom šutnje odali smo počast i zahvalili  svima koju su život dali za našu domovinu Hrvatsku.

I ove godine trošak za nabavu lampiona snosila Općina Petrijevci. Zahvaljujemo!

Hvala i gospodinu Denisu Feketeu na ustupljenim fotografijama koje se nalaze u galeriji.

  Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 23. 11. 2021. 09:27

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

Od ponedjeljka, 15. 11. 2021. nastava u OŠ Petrijevci organizirana je ponovo po Modelu A prema Preporukama Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije za sve razrede škole, predmetna nastava - prva smjena, razredna nastava - druga smjena, uobičajeni raspored, uobičajeno vrijeme početka nastave.

Sa 6. 11. 2021. stupila je na snagu dopuna Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./22.. 

Uzimajući u obzir aktualnu epidemiološku situaciju, osim kada je navedeno u Uputama objavljenim 26. kolovoza, maske su obvezne i u sljedećem situacijama:

  • za učenike od 5. razreda OŠ nadalje tijekom cijelog boravka u školi i tijekom boravka u učionici, čak i kada je riječ o ustanovi u kojoj je razmak u učionicama između svih osoba (učenika, nastavnika i dr.) veći od 1,5 m.*
  • za nastavnike, odgajatelje i druge djelatnike škola i dječjih vrtića kao i roditelje i druge odrasle osobe tijekom cijelog boravka u školi/dječjem vrtiću i tijekom boravka u učionici odnosno odgojno-obrazovnoj grupi; iznimno cijepljeni odgajatelji i učinitelji razredne nastave kao i odgajatelji i učitelji razredne nastave koji su unazad 12 mjeseci preboljeli COVID-19 ne trebaju nositi masku kada borave u svojem razrednom odjelu odnosno u svojoj odgojno-obrazovnoj grupi. 
  • za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole (uključujući četvrti razred) kod prolaska zajedničkim prostorijama odnosno u svim situacijama kraćeg trajanja kada se učenici jednog razrednog odjela miješaju s učenicima drugog razrednog odjela (u učionici učenici do 4. razreda, uključujući četvrti razred, ne nose masku). 
  • Maske nije potrebno nositi za vrijeme nastave tjelesne i zdravstvene kulture, drugih oblika tjelesne aktivnosti i za vrijeme objeda.

Podsjećam, da su svi učenici i učitelji dužni pridržavati se epidemioloških mjera. Hvala.

Želim svima rad po Modelu A do kraja nastavne godine.

Susana Dudović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 12. 11. 2021. 09:01

OBAVIJEST

Sukladno Preporukama za održavanje nastave u osnovnim i srednjim školama na području Osječko-baranjske županije , Upravni odjel za obrazovanje i mlade nastava u OŠ Petrijevci od 8. studenog do 12. studenog 2021. bit će organizirana na sljedeći način:

MŠ Petrijevci

Razredna nastava pohađa nastavu po Modelu A i dolazi u jutarnju smjenu. Početak nastave u 8.15 sati.

Predmetna nastava pohađa nastavu po Modelu C , dakle online.u realnom vremenu.

PŠ Satnica

Učenici imaju nastavu po uobičajenom rasporedu Model A.

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 5. 11. 2021. 16:58

OBAVIJEST

Dana 1. 11. 2021 obilježavamo blagdan Svih svetih koji je neradni dan.

Dana 2. 11. 2021. započinje jesenski odmor za učenike i traje do 3. 11. 2021. godine.

Nakon toga, 4. i 5. 11. 2021., nastava u našoj školi bit će po Modelu C, dakle na daljinu za razrednu nastavu, odnosno online u aplikaciji Teams za predmetnu nastavu i  to u realnom vremenu.

Učenici razredne nastave dobit će sve potrebne informacije vezane za nastavu putem vibera, a učenici predmetne nastave moraju se na početku nastave prijaviti u  aplikaciji Teams i  pratiti nastavu po rasporedu. Prijava nazočnosti u aplikaciji Teams, aktivno praćenje i sudjelovanje u nastavi obvezni su!

Ako netko od učenika nema dostupan Internet kod kuće, dužan je o tome izvijestiti razrednika ili razrednicu u tijeku današnjeg ili sutrašnjeg dana.

Sve potrebne informacije od tome, hoće li se nastava po Modelu C produžiti, bit će dostupne na webu naše Škole.

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 28. 10. 2021. 10:06

Na pravom putu eTwinnera!!!!

e Twinning je zajednica škola u Europi, a eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+. 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Perak  datum: 18. 10. 2021. 16:09

Mjesec hrvatske knjige

Od 15. listopada do 15. studenoga u organizaciji  Knjižnica grada Zagreba održava se  manifestacija Mjesec hrvatske knjige.

  Ovogodišnja je tema Hrvatski autori u Godini čitanja, a moto Ajmo hrvati se s knjigom!

  :: opširnije :: 


objavio: IVANA Čolaković  datum: 18. 10. 2021. 10:15

Obavijest za učenike šestih razreda

Nacionalni program Zubna putovnica

  :: opširnije :: 


objavio: IVANA Čolaković  datum: 14. 10. 2021. 17:46

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE

S obzirom da smo ishodili Suglasnost od MZO-a, obavještavaju se učenici i roditelji učenika OŠ Petrijevci da će od ponedjeljka, 27. 9. 2021. nastavni sati biti skraćeni na 40 minuta.

Prvi sat u prvoj smjeni započinje kao i do sada u 8.15 sati, a šesti sat završava u 12.45 sati. Za vrijeme sedmog sata održava se izborna nastava, dopunska i dodatna nastava kao i izvannastavne aktivnosti. Sedmi sat završava u  13.20 sati.

Prijevoz za Satnicu ide u isto vrijeme.

Druga smjena započinje u 13.15 sati. Nastavni sati također traju 40 minuta. Šesti sat završava u 17.45 sati.

Nastava je skraćena i u PŠ Satnica. Prvi sat u prvoj  smjeni započinje u 8.15 sati, a druga smjena u 13.15 sati.

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 23. 9. 2021. 08:32

Organizacija rada škole u šk. god 2021./22.

Šk. god. 2021./22. započinje 6. rujna 2021. Rad će biti organiziran na sljedeći način:

Matična i područna škola rade u dvije smjene. Nastava u prijepodnevnoj smjeni započinje u 8.15 sati i traje do 13.20 sati (pod uvjetom da učenici nemaju 0. ili 7. sat). Nastava u popodnevnoj smjeni započinje u 14.00 sati i traje do 19.05 sati (ako rasporedom nije drugačije određeno).

Prijevoz učenika predmetne nastave iz Satnice polazi u 8.00 sati.

Učenici 5. razreda moraju zbog nemogućnosti osiguravanja fizičke distance od 1.5 m u učionici nositi maske.

MATIČNA ŠKOLA:

Ulazak u školu:

Bočni ulaz:

8.00 sati: 6. b razred, 6. a razred pa 5. razred - preobuka ispred razreda

13.45 sati: 3. razred - preobuka u garderobi, 4. razred – preobuka ispred razreda

Glavni ulaz:

8.00 sati: 7. a razred i 7. b razred – garderoba

8.05 sati: 8. a razred i 8. b razred – garderoba

13.45 sati: 2. razred i 1. razred – preobuka ispred razreda
 
Odlazak u školsku kuhinju
 
U holu 5., 6. a i 6. b razred, 1. i 2. razred
U blagovaonici7. a, 7. b, 8. a i 8. b, 3. i 4. razred
 
Odlazak iz škole
Razred koji je završio s nastavom u pratnji učitelja napušta školu u najkraćem mogućem vremenu bez zadržavanja u, ispred ili oko škole. Isto vrijedi za izvannastavne aktivnosti.
 
PODRUČNA ŠKOLA:
 
Obavještavaju se učenici i njihovi roditelji da je poželjno da učenici ne dolaze pre rano u školu. Dovoljno je doći 10 minuta prije početka nastave.
Obavještavaju se roditelji učenika 4. razreda koji su se odlučili za izborni predmet NJEMAČKI JEZIK da će pohađanje istog biti organizirano u matičnoj školi prema rasporedu zajedno s učenicima 4. razreda matične škole.
 
Školska kuhinja
Školska kuhinja kreće s radom od 13. rujna 2021.. Do tada učenici mogu hranu donositi od kuće i istu konzumirati na zato predviđenim mjestima. Više informacija vezanih za rad prehranu učenika, učenici dobit će od svojih razrednika.
 
Svima želim uspješnu šk. god. 2021./22. Krećemo još jednom iz početka i ništa nas ne spriječava da budemo što bolji - osim nas samih! Dobrodošli u školu!
 
Susana Dundović, prof.
ravnateljica
 
 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 4. 9. 2021. 12:19

Preporuke za rad u uvjetima bolesti COVID-19 u šk. god. 2021./22.

 

Dragi roditelji i učenici,

Bliži se prvi nastavni dan u školskoj godini 2021./22. koja je i dalje obilježena coronavirusom. Uvjerena sam da ćemo i ove školske godine zajedničkom suradnjom i međusobnim uvažavanjem savladati sve izazove i prepreke te da ćemo pridržavajući se preporučenih mjera i organizacije rada štititi vlastito  zdravlje, a neizravno i zdravlje svojih obitelji i građana Republike Hrvatske.

Stoga Vas molim da se i na početku ove školske godine upoznate s dva dokumenta na osnovu kojih će se organizirati nastava u idućoj školskoj godini -  Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije covid-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. i  Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s COVID-19. Klikom na "opširnije" možete pročitati objašnjenja najbitnijih odrednica, a klikom na poveznice navedene dokumente u cijelosti.

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-za-sprje%C4%8Davanje-i-suzbijanje-epidemije-bolesti-COVID-19-vezano-uz-rad-pred%C5%A1kolskih-ustanova-osnovnih-i-srednjih-%C5%A1kola-u-%C5%A1kolskoj-godini-2021.-2022.-1.pdf

https://mzo.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti//Modeli%20i%20preporuke%20za%20provedbu%20nastave%20u%202021-2022%20(1)_31%208.pdf

 

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 4. 9. 2021. 11:45

e-Dnevnik mobilna aplikacija za učenike i roditelje

Dragi učenici i roditelji,

s početkom školske godine, 6. rujna 2021., na Google Play Storeu za Android mobilne uređaje te App Storeu za Apple uređaje biti će dostupna e-Dnevnik mobilna aplikacija. Putem aplikacije moći ćete pregledavati ocjene, bilješke, upisane izostanke, vladanje, pedagoške mjere, raspored sati te raspored ispita tijekom školske godine. Također aplikacija nudi uvoz rasporeda pisanih provjera u kalendar na mobilnom uređaju, obavijesti poput upisanih novih izostanaka ili ocjena. 

  :: opširnije :: 


objavio: IVANA Čolaković  datum: 2. 9. 2021. 11:22

OBAVIJEST POLAGANJE POPRAVNIH ISPITA

Termin za polaganje popravnog ispita iz matematike je

- 25.08.2021. godine u 9,00 sati-pismeni dio

- 26.08.2021. godine u 9,00 sati-usmeni dio.

Nadam se da su kandidati spremni i da će uspješno riješiti ispite.

SRETNO! 

Ravnateljica Susana Dundović, prof.

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 18. 8. 2021. 09:36

OBAVIJEST RODITELJIMA-Financiranje nabave drugih obrazovnih materijala

Pozivamo roditelje, koji smatraju da ispunjavaju uvjete za ostvarivanje prava na financiranje drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske čiji tekst mogu pročitati u nastavku, da se jave u školu od 23. kolovoza 2021. godine i dalje radi izdavanja potvrde da je učenik prvi puta upisan u određeni razred u školskoj 2021./2022. godini. Potvrde 

 

NN 84/2021 (23.7.2021.), Odluka o financiranju drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola uRepublici Hrvatskoj za školsku godinu 2021./2022. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske


VLADA REPUBLIKE HRVATSKE

Na temelju članka 14. stavka 3. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu(»Narodne novine«, broj 116/18.), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 22. srpnja 2021. donijela


ODLUKU
O FINANCIRANJU DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA UREPUBLICI HRVATSKOJ ZA ŠKOLSKU GODINU 2021./2022. SREDSTVIMA IZ DRŽAVNOGPRORAČUNA REPUBLIKE HRVATSKE


I.


Vlada Republike Hrvatske, sukladno raspoloživim financijskim sredstvima, za školsku godinu 2021./2022. osigurat ćedruge obrazovne materijale za učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj koji su članovi kućanstva:
– koje je do 31. kolovoza 2021. utvrđeno kao korisnik zajamčene minimalne naknade, sukladno propisu kojim seuređuje područje socijalne skrbi
– osobe koja je do 31. kolovoza 2021. utvrđena kao korisnik naknade za nezaposlene hrvatske branitelje izDomovinskog rata i članove njihovih obitelji, sukladno propisu kojim se uređuju prava hrvatskih branitelja iz Domovinskograta i članova njihovih obitelji.
Pravo iz stavka 1. ove točke učenik ostvaruje sukladno odluci o korištenju komercijalnih drugih obrazovnih materijala,koja je objavljena na mrežnim stranicama osnovne škole, za razred koji učenik pohađa i sukladno članku 16. stavku 8.Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu.
Pravo iz stavka 1. ove točke ne ostvaruju učenici:
– koji ostvaruju pravo na druge obrazovne materijale po drugoj osnovi
– koji ostvaruju pravo na puni novčani iznos za nabavu drugih obrazovnih materijala
– koji ponavljaju razred.


II.


Način uporabe, vraćanja i obnavljanja drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnog proračunaRepublike Hrvatske propisan je Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnihmaterijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (»Narodne novine«, broj 46/19.).


III.


Sredstva za izvršenje ove Odluke osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2021. godinu iprojekcijama za 2022. i 2023. godinu, u okviru Razdjela 080 Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Glave 08005, Programa3701 Razvoj odgojno obrazovnog sustava, na aktivnosti A578045 Sufinanciranje nastavnih materijala i opreme za učenikeosnovnih i srednjih škola i u okviru Razdjela 041 Ministarstvo hrvatskih branitelja, Glave 04105, Programa 4007 Skrb zahrvatske branitelje iz Domovinskog rata, na aktivnosti A558043 Jednokratna prava iz Zakona i ostale naknade hrvatskimbraniteljima iz Domovinskog rata.


IV.


Za provedbu ove Odluke zadužuju se Ministarstvo znanosti i obrazovanja za učenike koji su članovi kućanstvautvrđenog kao korisnik zajamčene minimalne naknade, sukladno propisu kojim se uređuje područje socijalne skrbi i Ministarstvo hrvatskih branitelja za učenike koji su članovi kućanstva osobe koja je utvrđena kao korisnik naknade zanezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, sukladno propisu kojim se uređuju pravahrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.


V.


Ova Odluka stupa na snagu osmoga dana od dana objave u »Narodnim novinama«.
Klasa: 022-03/21-04/251
Urbroj: 50301-04/25-21-2
Zagreb, 22. srpnja 2021.


                                                                                                                                   Predsjednik
                                                                                                                       mr. sc. Andrej Plenković,v. r.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 18. 8. 2021. 08:53

OBAVIJEST

RAD SA STRANKAMA

Zbog godišnjih odmora rad sa strankama od 19. 7. 2021. do 31. 7. 2021. odvijati će se po dogovoru.

U slučaju potrebe molimo stranke da nas kontaktiraju na broj telefona 098 339 129.

Hvala na razumijevanju.

Susana Dundović, prof.

ravnateljica

  :: opširnije :: 


objavio: Susana Dundović  datum: 19. 7. 2021. 08:10

Popis drugih obrazovnih materijala za školsku 2021./2022. godinu (radne bilježnice i ostalo)

Drugi obrazovni materijali za učenike RAZREDNE NASTAVE - POPIS

 

Drugi obrazovni materijali za učenike PREDMETNE NASTAVE - POPIS

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 12. 7. 2021. 10:42
» Arhiva naših vijesti    
 


Tražilica

Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Virtualna šetnja

Klikom na sliku otvorite virtualnu šetnju i zavirite u našu školu smiley


e-Dnevnik


Tim školske medicine

Program

Projekt

Priloženi dokumenti:
Opis projekta.docx


Brošura za učenike

Priloženi dokumenti:
Brosura za mlade.pdf


Brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf


ŠKOLSKA SHEMA

Priloženi dokumenti:
Skolska shema.pdf


Upisi u srednju školu


Tražilice


preskoči na navigaciju