preskoči na sadržaj

Osnovna škola Petrijevci

 > Naslovnica
Vijesti

Učenički dojmovi o nastavi na daljinu

Autor: Mirjana Gelo, 30. 3. 2020.

Kako se cijela naša država, a i svijet nalaze u novoj situaciji uzrokovanoj epidemijom Corona virusa te zbog toga ulazimo u treći tjedan nastave na daljinu, odlučili smo pitati i naše učenike o njihovim dojmovima i razmišljanjima o ovakvom vidu nastave. Evo nekih odgovora: 

"Moje mišljenje o virtualnoj učionici je da je dobro to što se ne moramo ujutro rano buditi da riješimo zadane zadatke, nego možemo i do kraja dana, ali bolje mi je kada idemo u školu jer mi je lakše."  Alan Koški, 8.b r.

"Online škola je za sada dobra u smislu da mi moramo sve raditi na neki način sami, no to može biti i loše jer možda nećemo razumjeti gradivo u potpunosti. Malo mi se ne sviđa što ponekad ne mogu otvoriti neki zadatak, ali za to nisu krivi učitelji, znam. Imamo vremena sami se organizirati i naučiti stvari raditi samostalno."  Ivano Hladki, 8.b r.

"Nastava na daljinu mi se jako sviđa, jedino što imamo previše zadataka, tj. prezentacija, samo bih to željela promijeniti. U početku mi je bilo teško sve pratiti, ali snašla sam se i navikla. Također mi je drago što su se nastavnici prilagodili svima i to mi se sviđa." Laura Komljenović, 8.b r.

"Nastava mi se jako sviđa samo ima previše prezentacija. Odlično mi je što ne moram u Petrijevce autobusom i najbolje što nemam njemački jer škola nije u stanju organizirati prijevoz. Nastavnici su prilagodljivi prema svima i to je izvrsno. Što duže ovako, to bolje."  Petra Žlender, 8.b r.

"Sretna sam što učim nove stvari (mnogo toga o tehnologiji i kako se lakše snalaziti na internetu), no bila mi je draža obična nastava. Bilo je dosta lakše i nismo morali dugo sjediti za računalom, tabletom ili mobitelom. Više smo se družili međusobno. Ovako ima i više zadaće s obzirom na to da nismo na satu. Dosta je zahtjevnije jer se tek upoznajemo s nastavom na daljinu. Dobivamo previše zadaće. Puno više nego prije i imam puno manje slobodnog vremena."  Nina Raić 5. r.

"To je jako čudno i zabavno u isto vrijeme. Upoznajemo se s novim stvarima. Po meni je jedini nedostatak prave komunikacije s učiteljima i prijateljima. Ostalo je sve dobro i zabavno." Mia Poštić, 5. r.

" Meni je nastava na daljinu ok, iako bih radije volio provoditi vrijeme sa svojim prijateljima u školi. Volio bih da ovo ne potraje još dugo. Sve je pomalo zbunjujuće..." Niko Pavičić, 5. r.

"Meni je nastava ok, ali bih više voljela da sam u školi jer tako imam više vremena za naučiti i shvatiti." Hana Babić, 5. r.

"Nastava na daljinu mi se sviđa, ali mi je malo teže naučiti i shvatiti lekcije."               Petar Peulić, 5. r.

"Ponekad mi "šteka", ali sve u svemu je dobro. Kad sam išla u školu, imala sam puno više vremena." Nera Orlić Domanovac, 5. r.

"Meni je nastava na daljinu u redu, ima tu i dobrih i loših strana, no za sve treba vremena da se naviknemo. Loša strana je što se ne možeš družiti s prijateljima, a dobra strana je što nas uči kako da se snađemo u životu pa bih volio da ova  nastava traje što duže." Matija Koški, 5. r.

" Promijenio bih da ima manje zadaće i da nije sve tako zbunjujuće."                      Mislav Ivković, 5. r.
Tim školske medicine
Program
Projekt

Priloženi dokumenti:
Opis projekta.docx

Brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

ŠKOLSKA SHEMA

Priloženi dokumenti:
Skolska shema.pdf

Upisi u srednju školu

Tražilica
Kalendar
« Kolovoz 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Tražilice


CMS za škole logo
Osnovna škola Petrijevci / Republike 110 A, HR-31208 Petrijevci / www.os-petrijevci.skole.hr / tajnistvo@os-petrijevci.skole.hr
preskoči na navigaciju