preskoči na sadržaj
Vijesti

Na pravom putu eTwinnera!!!!

e Twinning je zajednica škola u Europi, a eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+. 


Portal www.eTwinning.net namijenjen je međunarodnoj suradnji i usavršavanju odgojno-obrazovnih djelatnika od predškolskog obrazovanja do srednje škole. Suradnja učitelja, učenika, škola, roditelja i lokalnih vlasti jedan je od najvažnijih elemenata eTwinninga. Na eTwinningu učitelji međusobno surađuju i organiziraju aktivnosti za svoje učenike. Imaju aktivnu ulogu, druže se, istražuju, donose odluke, poštuju jedni druge i uče vještine za 21. stoljeće. eTwinningovi projekti uključuju doprinos svakog člana tima.

Portal služi nastavnicima i njihovim učenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola kroz različite oblike usavršavanja te rad na zajedničkim virtualnim projektima.

Nacionalna oznaka kvalitete dodjeljuje se učiteljima koji su surađivali na izvrsnim eTwinningovim projektima i znači da je projekt dosegnuo određenu razinu kvalitete u njihovoj zemlji.

Oznaka kvalitete je konkretno priznanje učiteljima i školama za visoku razinu rada na eTwinning aktivnostima. Za učenike, ovo je poticaj i nagrada za uloženi trud, a za škole je to javno priznanje njihove predanosti kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini.

Učitelji naše škole  sudjeluju u eTwinning projektima. I učenici i učitelji bili su vrijedni i marljivi te su ovih dana i u našu školu stigle Nacionalne oznake kvalitete za sudjelovanje u raznim eTwinning projektima. Učiteljice razredne nastave Ksenija Kostelac i Kristina Perak sudjelovale su u mnogobrojnim eTwinning projektima na europskoj razini: Uz čitanje riječi rastu, Živimo zeleno, Dan ružičastih majica, Ljepota čitanja, Webučionica 2.0, Memento prijateljstva, 100. dan u školi.  

Veselimo se oznakama te nastavljamo i dalje kako bi postali pravi eTwinneri!!!!

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Perak   datum: 18. 10. 2021.

Tražilica

Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Virtualna šetnja

Klikom na sliku otvorite virtualnu šetnju i zavirite u našu školu smiley


e-Dnevnik


Tim školske medicine

Program

Projekt

Priloženi dokumenti:
Opis projekta.docx


Brošura za učenike

Priloženi dokumenti:
Brosura za mlade.pdf


Brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf


ŠKOLSKA SHEMA

Priloženi dokumenti:
Skolska shema.pdf


Upisi u srednju školu


Tražilice


preskoči na navigaciju