preskoči na sadržaj
 

POLITIKA PRIVATNOSTI

OŠ Petrijevci, Petrijevci Republike 110 A postupa i utvrđuje pravila privatnosti kao voditelj obrade podataka sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Službeni list Europske unije L 119, 4.5.2016., str. 1., u daljnjem tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka), koja je u punoj primjeni od 25. svibnja 2018. u Republici Hrvatskoj i svim zemljama članicama Europske unije, kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18, u daljnjem tekstu: Zakon) odnosno sukladno pravnom okviru zaštite osobnih podataka u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji.Kontakt podaci službenika za zaštitu podataka:

tel: 031/395045, e-mail: tajnistvo@os-petprijevci.skole.hr

Osobne podatke OŠ Petrijevci, Petrijevci prikuplja kako bi mogla ispunjavati svoje zakonom i drugim pravnim aktima utvrđene obveze prije svega kao odgojno obrazovna ustanova ali i kako bi mogla ispuniti i opće obveze koje se odnose na pravne subjekte. Dio propisa na temelju kojih se prikupljaju osobni podaci dostupni su na stranicama škole na kojoj se nalaze i korisni linkovi pomoću kojih je moguće izvršiti uvid u pravni temelj za prikupljanje osobnih podataka. Određeni podaci prikupljaju se tijekom obavljanja djelatnosti i temeljem privole koju je dao korisnik u jednu ili više točno određenih svrha.

OŠ Petrijevci, Petrijevci  u cilju obavljanja svoje  djelatnosti prikuplja  osobne podatke  učenika, roditelja, radnika, članova upravljačkih i drugih tijela škole, sudionika postupaka za zapošljavanje, a po potrebi  i od trećih osoba, te temeljem legitimnog interesa koristi i sustav video nadzora radi zaštite osoba i imovine škole.

Količina, odnosno opseg osobnih podataka koje OŠ Petrijevci, Petrijevci prikuplja ovisi o pravnoj osnovi na temelju koje prikuplja podatke. OŠ Petrijevci, Petrijevci neprestano vodi brigu o prikupljanju samo nužnog opsega osobnih podataka koji je potreban za postizanje zakonom utvrđene svrhe u koju se podaci obrađuju.

Podaci se obrađuju dok se ne ispuni svrha njihove obrade i tada se pohranjuju u skladu sa arhivskim propisima.

Na službenim internetskim stranicama OŠ Petrijevci, Petrijevci ne koriste se tzv. kolačići (cookies).

Svatko ima pravo na pristup svojim osobnim podacima koje je OŠ Petrijevci, Petrijevci prikupila te pravo na ispravljanje i brisanje tih podataka ili ograničavanje obrade tih podataka osim u slučaju zakonski predviđenih izuzetaka, te svatko ima pravo uložiti prigovor OŠ Petrijevci, Petrijevci na obradu prikupljenih osobnih podataka. Zbog prethodno navedenog ili u slučaju bilo kakvih pitanja o zaštiti osobnih podataka od strane škole kao voditelja podataka, korisnici se mogu obratiti na sljedeću adresu OŠ Petrijevci, Petrijevci Republike 110 A, e-mail: tajnistvo@os-petrijevci.skole.hr.

Ukoliko netko nakon uloženog prigovora na obradu njegovih osobnih podataka smatra da nije uspio ostvariti svoja prava odnosno da je njegovo pravo na zaštitu osobnih podataka povrijeđeno, može podnijeti  Zahtjev za utvrđivanje povrede prava Agenciji za zaštitu podataka,  Zagreb Selska cesta 136, e-mail: azop@azop.hr

OŠ Petrijevci, Petrijevci zadržava pravo izmijeniti i dopuniti ovu Politiku u bilo kojem trenutku te o izmjenama informirati korisnike.

 

Tražilica



Kalendar
« Prosinac 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Raspored zvonjenja


Virtualna šetnja

Klikom na sliku otvorite virtualnu šetnju i zavirite u našu školu smiley


e-Dnevnik


Tim školske medicine

Program

Projekt

Priloženi dokumenti:
Opis projekta.docx


Brošura za učenike

Priloženi dokumenti:
Brosura za mlade.pdf


Brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf


ŠKOLSKA SHEMA

Priloženi dokumenti:
Skolska shema.pdf


Upisi u srednju školu


Tražilice






preskoči na navigaciju