2021-12-15 18:42:11

Prosinac u znaku matematike

VEČER MATEMATIKE 

Početkom mjeseca prosinca, točnije od 29.11. do 3.12. učenici naše škole sudjelovali su u Večeri matematike. Učenici razredne nastave zajedno su sa svojim učiteljicama odigrali zanimljive igre, dok su učenici predmetne nastave "bježali" od raznih zadataka u online okružuju. 

ZIMSKA MATEMATIČKA ŠKOLA 

Osnovna škola "Mladost" Osijek, Odjel za matematiku Sveučilišta u Osijeku i Udruga matematičara Osijek i ove školske godine organiziraju 29. po redu Zimsku matematičku školu. Pripremljene su bogate radionice za učenike 4., 5., 6., 7. i 8. razreda u raznim digitalnim alatima kojima se može pristupiti preko youtube kanala Zimske matematičke škole na poveznici https://www.youtube.com/channel/UClus0qYOwvvvZsfwVKUrxeQ. Radionice traju od 14.12. do 23.12.2021.

Kao i prošle godine, i ove godine i Večer matematike i Zimsku matematičku školu obilježila je suradnja naše škole i OŠ "Matija Gubec" Čeminac.

Učiteljica Jasmina Alilović i učiteljica Ivana Čolaković zajedno su radile radionice za Večer matematike, a za Zimsku matematičku školu pripremile su radionicu za 6. razred koja je uživo odrađena 14.12. za učenike OŠ "Mladost", a ostali učenici joj mogu pristupiti preko gore navedenog linka.


Osnovna škola Petrijevci