2022-01-14 08:48:17

OBAVIJEST

Od sljedećeg tjedna u kuhinji će se pripremati kuhani obroci i to utorkom, srijedom i četvrtkom. Ponedjeljkom i petkom ostaju za sada pekarski proizvodi.

Ne samo da je uloženo puno rada i novaca u obnovu naše školske kuhinje kako bi ovo bilo moguće, isto tako uloženo je puno truda u slaganju jelovnika koji će većini biti prihvatljiv, pa sve učenike molim da maksimalno iskoristite ovu mogućnost. Nažalost, ako bude puno hrane koja će se bacati, onda kuhani obroci nemaju smisla, jer školska kuhinja nije besplatna. Ona se financira dijelom  iz europskih projekata ("Vrijeme je za školski obrok", dijelom iz proračuna Osječko-baranjske županije i općine Petrijevci ("Školski obrok za sve").. 

Stoga, dragi učenici,  pozivam vas sve da kušate hranu koju ćemo poslužiti u školskoj kuhinji prije nego što kažete da vam se nešto ne sviđa i da to ne želite jesti. Jamčim da će hrana biti ukusna jer imamo opremu u kuhinji koja je dostojna jednog vrhunskog restorana.

Isto tako vas pozivam da dajete prijedloge i budete sukreatori školskog jelovnika. Cilj je da hrana bude zdrava, ali i ukusna i da se pojede!

Apeliram i na roditelje za razumijevanje, te da nam pruže podršku i potaknu djecu kako bi se hranili prije svega zdravo, a zdravo može biti i mora biti ukusno.

Zbog gore navedenog doći će do male promjene u organizaciji rada. Veliki odmor u prijepodnevnoj smjeni bit će nakon trećeg sata, a u popodnevnoj smjeni hrana će biti servirana kao ručak u 13.10 sati prije početka nastave (u MŠ Petrijevci i PŠ Satnica).

Dobra tek svima!smiley

Susana Dundović, prof.

ravnateljica


Osnovna škola Petrijevci